Śniadanie de luxe - tofucznica ze szparagami i szpinakiem
Śniadanie de luxe - tofucznica ze szparagami i szpinakiem
Dzisiaj wieczorem debiutuje w zawodach w biegu na 10 km :) Mam pierwszą wolną sobotę od dawna, postanowiłam więc się nigdzie nie spieszyć (aż do biegu oczywiście), zjeść pyszne śniadanie i odpocząć :) Na pierwszy posiłek zjadałam tofucznicę z zielonymi szparagami i szpinakiem, nie spiesząc się, siedząc na tarasie i słuchając ptaków :) Składniki: - 1 opakowanie tofu naturalnego (180 g), - 20 dużych liści szpinaku, - 6 zielonych szparagów, - 2 łyżki oleju kokosowego, - kilka gałązek pokrojonego szczypiorku, - kur... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Co na wege obiad?
Autor
edysqa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szparagi, szpinak, obiad, śniadanie, śniadania, zielone szparagi, sos sojowy, kokosowe, sosy, kolacja
Inne przepisy z Co na wege obiad?
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję