Składniki: 10 mini świeżych kalmarów 500 g krewetek królewskich w pancerzach 6 dużych ziemniaków 1/2 szklanki oliwy z oliwek 200 g sera feta 250 g oliwek zielonych bez pestek 250 g oliwek czarnych bez pestek 2 pęczki natki pietruszki 6 ząbków młodego polskiego czosnku sok z jednej dużej cytryny 1 łyżka przyprawy do ziemniaczków sól czosnkowa 1/2 łyżeczki świeżo zmielonej mieszanki garam masala pieprz roszpunka 2 litry wody włoszczyzna świeża i z młodych warzyw 4 liście laurowe 3 ziarenka ziela angiels... czytaj dalej...
Absolwentka Turystyki i Rekreacji. Z wykształcenia Manager Turystyki Międzynarodowej. Prywatnie mamusia Gabriela. Syn mój może i posiada anielskie imię natomiast temperament to dziecko ma iście szatański. Kuchnia to miejsce gdzie rozwijam swoje pasje. Coraz częściej do nauki gotowania zachęcam syna. Mój syn prawdopodobnie będzie miał najpiękniejsze kanapki w szkole !!!