Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Składniki na spód: 200 g mąki pszennej 120 g zimnego masła szczypta soli 1 małe jajko Składniki na farsz: 2 czerwone cebule 1 łyżka oliwy lub oleju 300 g pieczarek 1 łyżka masła 3 łyżki posiekanej natki 250 g dobrej kiełbaski wiejskiej 160 g startego żółtego sera np gouda Przygotowanie: Ciasto - mąkę z solą przesiać. Schłodzone masło podzielić na małe kawałki. Wysiekać ciasto do momentu powstania kruszonki. Następnie zrobić kopczyk, w kopczyku dołeczek... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.