Składniki: Biszkopt sezamowy: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 1 łyżka cukru waniliowego 0,5 szklanki pasty tahini (sezamowej) ok. 150 g 100g margaryny 1 łyżki oleju 0,5 szklanki mleka 300 g mąki pszennej 1 łyżka proszku do pieczenia 0,5 łyżeczki soli Kruszonka kokosowa: 100 g maki pszennej 100 g cukru pudru 100 g wiórków kokosowych 80 g margaryny Masa kakaowa: 2 opakowania budyni czekoladowych 0,5 l mleka 250 g margaryny 3/4 szklanki cukru 1 łyżka kakao 1 olejek spirytusowy arakowy Przygotowanie: Biszkopt sezamowy -&nb... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.