Składniki: Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 500 g filetów śledziowych 1 puszka konserwowanego groszku zielonego Bondeulle 1 puszka kukurydzy Bondeulle 4 jajka 1 duża lub 2 małe cebule czerwone 1 duża lub 2 małe marchewki 3 łyżki gęstej śmietany 2 łyżki majonezu 2 łyżki musztardy kremskiej koperek Przygotowanie: Śledzie namoczyć co najmniej przez godzinę w zimnej wodzie, wyjąć, wytrzeć do sucha i pokroić na kawałeczki. Jajka ugotować na twardo – wystudzić. Groszek zielony i kukurydzę odcedz... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.