Składniki: 2 jajka 100 g margaryny 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej 1/4 szklanki cukru kryształ 1 łyżka proszku do pieczenia 200 g masy kajmakowej 200 ml mleka Dodatkowo: 100 g czekolady gorzkiej 50 g migdałów Przygotowanie: Przygotować dwie miski. Zgodnie za zasadą w jednej misce mieszamy wszystkie suche składniki, w drugiej wszystkie mokre składniki, a następnie dodajemy suche składniki do mokrych. Do jednej miski przesiać mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia. W drugiej misce roztrzepać jajko... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.