Składniki: 4 jajka 3/4 szklanki cukru 1 łyżka cukru kokosowego 250 g margaryny 300 g mąki pszennej 1 łyżka proszku do pieczenia 200 ml mlek 100 g wiórek kokosowych Przygotowanie: Margarynę rozpuścić i odstawić do przestygnięcia. Mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia przesiać i dodać wiórki kokosowe - wymieszać. Jajka z cukrem i cukrem kokosowym ubić na puszysta masę. Następnie dodać przestudzoną margarynę, lekko wymieszać i dodać jogurt, wymieszać. Na koniec dodać przesianą mąkę z proszkiem dopieczenia wymiesz... czytaj dalej...
Mam na imię Iza i uwielbiam piec i robić różne słodkości dla rodziny i przyjaciół. Postanowiłam się podzielić z Wami tymi kilkoma słodkościami.
Wszystkie przepisy i porady, które umieszczam na stronie zostały osobiście przeze mnie wypróbowane.