Niy ma chyba barzi ajnachowego 1 jołdła do narychtowania, 2 jak wodziōnka- chyba, że smażōnka 3 abo sznita ze fetym. 4 Pirwy 5 zawsze sie jōm robiōło, jak sie miało trocha starego chleba, bo to przeca żołdyn 6 niy bōł wtedy taki gupi, żeby go wyciepnōńć. 7 Moja muter mi padała, 8 że u nich- we staryj chałpie 9 – to moja Ō łma 10 pikła we wielochu 11 w kołżdo sobota 5 pecynōw 12 chleba i on bez cołki tydziyń bōł dobry. A dzisiej to już na trzeci dziyń je bez smaku i idzie sie z niego yno zrobić bratsznit... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)