Gańś je dobroł niy yno na świyntego Marcina- moł 1 dobry smak, a ôd 2 ni 3 miyso i fet 4 sōm 5 tyż richtich 6 zdrowe. Moł kans 7 niynasysōnych kwasōw tłuszczowych- przede wszyskim omega 3, ftory pomołgo 8 nōm ze tym niyfajnym cholesterolym, a bez to 9 je dobry i na serce. Niy idzie gańsi jejś za kans, ale fto by sie to tyż mōg lajstnōć 10 Na ta zōłza 11 żech prziszoł bez cufal 12 , ale to bōł taki cufal, jak kej 13 byjście znodli 14 na drōdze 50 złoty Co potrza? 2 szłapy 15 ôd gańsi 1 gruszka gorść 16 żuraw... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Zasmażka jest podstawą wszelkich sosów, zup lub też do szparagów czy fasolki szparagowej. Często się ją stosuje nie tyle by zagęścić jakieś danie ale też by wzbogacić jego smak. Często pojawiają się problemy z zasmażką.
Czytaj dalej...Dzień dobry, mój blog jest pisany po śląsku, choć nie oznacza to, że znajdują się tam tylko przepisy z Kuchni Śląskiej. Jeżeli masz poczucie humoru i lubisz dobre jedzenie, na pewno znajdziesz tam coś dla siebie :)