Przepyszny, puszysty omlet kakaowy bez proszku do pieczenia i sody. Podany z kremem kokosowym, który idealnie zachowuje kształty i daje się łatwo wyciskać przez szpryckę. Zapewniam Was, że tak podane śniadanie smakuje lepiej niż codzienna nudna owsianka :) Składniki: 2 jajka 1 łyżeczka mąki żytniej 1 łyżeczka kakao 1/2 łyżeczki miodu Krem: 3 łyżki twarożku 1 łyżka jogurtu naturalnego 2 łyżki wiórków kokosowych Rozgrzać patelnię. Białko ubić na sztywną pianę. Dodać żółtko i zmiksować. Wmieszać wiórki i mąkę.... czytaj dalej...
Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)