Od dawna przymierzałam się do spróbowania płatków jaglanych. Do tej pory wystarczały mi owsiane, ale szczerze przyznam, że troszkę mi się przejadły. Płatki są cennym źródłem węglowodanów oraz witamin z grupy B. Warto zwrócić uwagę na to, że nie zawierają glutenu, a także są zasadotwórcze. Jako że to moja pierwsza próba, podałam z zawsze pasującymi dodatkami - bananami i czekoladą bez cukru. Składniki: niepełna szklanka mleka (może być roślinne) 3 łyżki płatków jaglanych banan kostka gorzkiej czekolady bez cu... czytaj dalej...
Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...Kochająca piec słodkości, ciągle poszukująca nowych inspiracji uczennica, która w kuchni może przesiadywać godzinami :)
Zapraszam na mój blog :) Dopiero zaczynam przygodę z blogowaniem, dlatego bardzo serdecznie zapraszam w odwiedziny! :)