Papryka z piekarnika, faszerowana kaszą i mięsem.

Papryka z piekarnika, faszerowana kaszą i mięsem.

Papryka z piekarnika, faszerowana kaszą i mięsem.

Przepis na : obiad

Pyszne i efektowne domowe danie.Najlepszą paprykę zjemy we wrześniu, jednak polecam żeby robić częściej :) Paprykę można kupić przez cały rok i tak też zrobiłem :) Skład: papryka 6 szt., pieczarki 6 szt., cebula, czosnek 4-5 ząbków,  mięso 500 g, kasza 300 g, sól, pieprz, papryka, coś zielonego :) Kaszę gotujemy, cebulę czosnek, pieczarki podsmażamy, mięso smażymy, ... i dodajemy pieczarki z cebulą, czosnkiem,  dokładamy ugotowaną kaszę i chwilę smażymy,  doprawiamy przyprawami, potem wykładamy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu chleba naszego

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Dariusz PodlasekDariusz Podlasek

Polska, rodzina, kuchnia, sport, historia, podróże...

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, chleb, kasza, pieczarki, mięso, sosy, papryka faszerowana, zupa pomidorowa, obiad, sos pomidorowy, zdrowe obiady, pieczarki w sosie, pieczarki do obiadu, mięso na obiad

Inne przepisy z chleba naszego

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.