ŁOSOŚ JURAJSKI SOUS VIDE Z PURÉE ZIEMNIACZNYM I OLEJEM Z KOPRU

ŁOSOŚ JURAJSKI SOUS VIDE Z PURÉE ZIEMNIACZNYM I OLEJEM Z KOPRU

ŁOSOŚ JURAJSKI SOUS VIDE Z PURÉE ZIEMNIACZNYM I OLEJEM Z KOPRU

ŁOSOŚ JURAJSKI SOUS VIDE Z PURÉE ZIEMNIACZNYM I OLEJEM Z KOPRU Zapraszam do zrobienia soczystego, delikatnego łososia jurajskiego z polskiej ekologicznej hodowli. Idealnym dodatkiem do ryby będzie kremowe purée ziemniaczane z dodatkiem kopru w formie oleju. Bardzo smaczne i proste danie w minimalistycznej formie mam nadzieję, że zrobi na Was wrażenie. Składniki składniki na rybę • łosoś jurajski z polskiej hodowli 350 g • sól 2 szczypy składniki na purée ziemniaczane • ziemniaki 300 g • śmietana 30% 100 ml ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu chefintheforest

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.