A’LA FRITATA/ OMLET Z BROKUŁEM I PIECZARKAMI

A’LA FRITATA/ OMLET Z BROKUŁEM I PIECZARKAMI

A’LA FRITATA/ OMLET Z BROKUŁEM I PIECZARKAMI

Przepis na : śniadanie

Składniki: - jajo 3 szt. - cebula czerwona (20 g) - pieczarki (70 g) - masło klarowane– ½ łyżeczki - brokuł – (50 g) - sól/pieprz/bazylia/oregano Wykonanie: Rozbij jaja, pokroić drobno cebulę, pieczarki i brokuła. Na rozgrzanym maśle zeszklić cebulkę. Dodać pieczarki i brokuła. Podgrzewać do momentu aż brokuł zmięknie. (można skropić odrobiną wody) Dodaj pozostałe składniki. Trzymać na patelni do momentu aż jajko się zetnie. 315 kcal (B:24,6 g W:6,7 g T:21,8 g) czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.