Zmieniłam trochę poprzednią marynatę i posypałam białym sezamem. Są po prostu pyszne i tak szybko się je robi. Co prawda robię je w domu, a nie na grillu więc trochę smaczku im ucieka ale za to mogę mieć namiastkę japońskiego ulicznego grilla w domu. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .
Babciu BUNIU, bardzo mi się ten przepis podoba, na pewno wykorzystam na grillowanie za 10 dni.Zaraz go sobie zapiszę. Pozdrawiam
Witam:) Smakowicie wygląda,musze i ja zrobić bo ślinka leci:)Pozdrowienia.
wygląda ciekawie, ale co robi ten włos na zdjęciu z szaszłykami przygotowanymi do smażenia ? :)
Bo Bunia jest ,, ślepa" - pewnie przykleił mi się do patyczka , zdjecie zrobiłam, włos wywaliłam -ale na zdjęciu został -a tego już nie widziałam. Dzięki- podmieniłam zdjęcie na ,, bardziej apetyczne" .