Puree pietruszkowo-bananowe

Puree pietruszkowo-bananowe

Puree pietruszkowo-bananowe

Może się wydawać , że to ekscentryczne zestawienie smaków , ale zapewniam , że jest warte wypróbowania. Polecam do piersi z kurczaka gotowanej na parze ( lub w bulionie). Można też skomponować zestaw jarski - takie puree i gotowane warzywa o mało intensywnym smaku. Podaję ilość składników na 2 małe  porcje. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Autor

BuniabajewkuchniBuniabajewkuchni

Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

puree, bananowe, gotowany kurczak, warzywa, pierś kurczaka, pierś, piersi, kurczak, pierś z kurczaka, kurczak na parze, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem

Inne przepisy z Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Beata F, 2 października 2013 00:02:03

ooo ciekawa jestem jak to smakuje, koniecznie muszę wypróbować :)