Papryki faszerowane mięsem , kaszą gryczaną i grzybami

Papryki faszerowane mięsem , kaszą gryczaną i grzybami

Papryki faszerowane mięsem , kaszą gryczaną i grzybami

Podliczyłam przepisy na faszerowane papryki ( na ciepło) i wyszło mi , że jest to 15 przepis . Robiłam z mięsem i ryżem , mięsem i kaszą jaglaną, w sosie pomidorowym , koperkowym , grzybowym , na parze i w wywarze .Dziś następna wersja - farsz to mięso , kasza gryczana i suszone grzyby - do tego sos grzybowy. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

BuniabajewkuchniBuniabajewkuchni

Uważam, że powiedzieć o kimś ---,,Kura domowa "--- to komplement .

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza gryczana, papryka faszerowana, grzyby, zupa grzybowa, mięso, sosy, zupa pomidorowa, kasza, papryka, kasza jaglana, sos pomidorowy, susz, warzywa, ryż, sos z grzybów , sos do ryżu, koperkowa kuchnia, ryż z warzywami

Inne przepisy z Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Christopher Konkel, 5 stycznia 2014 09:56:09

Bardzo smakowita ta papryka.W lecie robię ją częściej.

Bunia Babciagramolka, 5 stycznia 2014 14:17:59

W lecie to u nas na okrągło :) - teraz na te szarugi naszły nas smaczki . W sumie 3 papryki nie majątek- poszalałam :)