Knedel ziemniaczany z otrębami i ziołami

Knedel ziemniaczany z otrębami i ziołami

Knedel ziemniaczany z otrębami i ziołami

Doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju gulaszu lub zrazików w sosie. Zamiast robić niezliczoną ilość kopytek lub klusek śląskich przygotowuję jeden knedel i potem kroję w plastry. Zmienia się tylko to czy jest to knedel z grzankami z ziołami czy może z dodatkiem otrębów. Wszystkie są dobre. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Jak zrobić kluski z makiem na Wigilię?

Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Justyna Bąk, 7 lipca 2013 16:08:51

fajny pomysł, bardzo ciekawe:)

Nashelly, 7 lipca 2013 19:57:33

Uwielbiam wszelkie ziemniaczane dania, pycha ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl