Jarskie gołąbki ( robione na parze) z sosem

Jarskie gołąbki ( robione na parze) z sosem

Jarskie gołąbki ( robione na parze) z sosem

Pomysł z jakiegoś programu kulinarnego ( chyba Mistrzowie kuchni). Tyle , że tam były to gołąbki w kapuście włoskiej , z kaszy z mięsem i chyba robione w piekarniku . Ale w sumie chodziło o to by zrobić dodatek do mięs z sosem , a ponadto wykorzystać wierzchnie liście młodej kapusty ( zresztą chyba nie tylko). Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Jeanne, 6 kwietnia 2014 15:57:34

Ciekawy pomysł na jarskie gołąbki. Prezentują się apetycznie.

Justyna Żak, 6 kwietnia 2014 20:06:47

pyszny pomysł:)

Christopher Konkel, 7 kwietnia 2014 04:20:28

Bardzo ciekawy pomysł jako dodatek do obiadu.