Gołąbki z gęsiny w gęsim rosole

Gołąbki z gęsiny w gęsim rosole

Gołąbki z gęsiny w gęsim rosole

Lubię eksperymentować z różnymi wersjami popularnych dań. Gołąbki to klasyka. Ale co będzie jeśli zrobimy je nietypowo ( chodzi o kompozycję składników) i podamy w nietypowy sposób ? Pysznie będzie . Przy rozbieraniu piersi z gęsi okazało się , że zostało mi kawałek chudego mięsa z gęsiej piersi. Mogłam go wrzucić do gęsiego rosołu ale pomyślałam , że mogę spróbować użyć gęsiego mięsa do zrobienia  gołąbków. Proponuję gołąbki robić następnego dnia po ugotowaniu rosołu lub później jeśli mięso na gołąbki i ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Buniabaje w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.