Schab wieprzowy pieczony w plastrach

Schab wieprzowy pieczony w plastrach

Schab wieprzowy pieczony w plastrach

Banalnie prosty przepis na schab, który jest pyszny i aromatyczny, a co ważne jest kruchy i soczysty Co potrzeba: 4 plastry schabu bez kości o grubości 1,5 cm, Olej rzepakowy, Tymianek, Oregano, Sól, Pieprz, Czosnek granulowany, Ostra papryka, Wykonanie: Plastry schabu myjemy, osączamy z wody, posypujemy z każdej strony przyprawami. Płaskie naczynie żaroodporne lub blaszkę wypełniamy olejem do wysokości 0,5 cm, układamy plastry schabu, przykrywamy pokrywką lub opatulamy folią aluminiową, wkładamy do piekarnika na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bułka z Chlebem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję