Karkówka wieprzowa duszona w młodej kapuście z pieczarkami i cukinią

Karkówka wieprzowa duszona w młodej kapuście z pieczarkami i cukinią

Karkówka wieprzowa duszona w młodej kapuście z pieczarkami i cukinią

Karkówka i młoda kapusta to duet doskonały, a w połączeniu z pieczarkami i innymi warzywami jest wręcz daniem królewskim Co potrzeba: 4 duże plastry karkówki, 500 g pieczarek, 250 g marchewki, 400 g cukinii, 60-70 g pietruszki, 1.5 kg młodej kapusty, 1 puszka krojonych pomidorów, 1 łyżka posiekanej natki pietruszki, 1 łyżka posiekanego koperku, Sól, Pieprz, Czosnek granulowany, Tymianek, Olej, Masło Wykonanie: Karkówkę myjemy, osączamy z wody, posypujemy obficie z każdej strony solą, pieprzem, czosnkiem granulowany... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bułka z Chlebem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.