Ptysie z kremem jeżynowym

Ptysie z kremem jeżynowym

Ptysie z kremem jeżynowym

Pierwszy Dzień Wiosny czas powitać. Tylko gdzie jest ta wiosna poza kalendarzem ??? W oczekiwaniu na ciepło i meteorologiczną wiosnę przedstawiam ptysie pełne wiosennej nadziei i energii. Lekki, wyważony w smaku krem jeżynowy w chrupiącym ciasteczku. Czy można chcieć dzisiaj czegoś  więcej na deser?  Kto się skusi? PTYSIE Z KREMEM JEŻYNOWYM Składniki: (15-16 szt) ptysie: 140 g mąki 125 ml mleka 125 ml wody 115 g masła 4 jajka szczypta soli krem: 150 g jeżyn mrożonych Hortex 200 ml śmietany 30 % 12... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon appetit mon amie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.