Cebula faszerowana kapustą,gruszką,rodzynkami i gorgonzolą

Cebula faszerowana kapustą,gruszką,rodzynkami i gorgonzolą

Cebula faszerowana kapustą,gruszką,rodzynkami i gorgonzolą

moja publikacjaSkładniki na 4 porcje:4 duże czerwone cebulećwiartka czerwonej kapusty1 gruszkagarść rodzynek2 łyżki startego seleraser gorgonzola sól, pieprzmiódoliwa z oliwekCebule obieramy, ścinamy "kapelusze" i wydrążamy środek następnie solimy i pieprzymy oraz skrapiamy oliwą. Farsz: kapustę drobno szatkujemy, gruszkę obieramy i ścieramy na tarce, rodzynki drobno kroimy, seler ścieramy na tarce. wszystko razem mieszamy z serem następnie, solimy, pieprzymy i skrapiamy miodem.Cebule zapie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.