Cannelloni z wołowiną i pieczarkami
Cannelloni z wołowiną i pieczarkami
Oj nie lubię nadziewać makaroników cannelloni.... tracę przy nich nerwy. Następnym razem użyję makaronu lasagna i sama będę zwijać w rulony. Będzie prościej i zdecydowanie szybciej. A kto wie, może doczekam się maszynki do makaronu? Marzenie... :)Składniki:1 kg mielonej wołowiny1 opakowanie gotowego makaronu cannelloni lub lasagna1 koszyczek pieczarek czyli około 20 pieczarek1 cebula4 ząbki czosnku ( 2 do mięsa i 2 do sosu)1 kula mozzarelli do zapiekaniakilka pomidorków koktajlowychok. 0,7 pasty z pomidorów. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty
Autor
Małgorzata Kwiatkowska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
cannelloni, pieczarki, wołowina, mięso, makaron, makarony, mielone, sosy, lasagne, zupa pomidorowa, pasta, pasty, dekoracje, pomidor, włoska, mięso mielone, dania mięsne, makaron z pieczarkami, dania z makaronem, mielone pieczarki, pieczarki w sosie, czosnek w ziołach, sos pomidorowy, suszone pomidory, sos do makaronu, zapiekanka makaronowa, sos do mielonego , mięsa pieczone, makaron smażony, sos mięsny
Inne przepisy z Bon Appetit Małgorzaty
Dodaj komentarz