Spirulina - co , jak, z czym i dlaczego?

Spirulina - co , jak, z czym i dlaczego?

Spirulina - co , jak, z czym i dlaczego?

Spirulina nazywana jest pożywieniem przyszłości, bogatym w witaminy, a ubogim w kalorie. Brzmi obiecująco. Pierwszy raz usłyszałam o algach w jakimś programie śniadaniowym. Jestem typem ciekawym, więc w mojej głowie narodziła się myśl "Muszę to mieć!". W sklepie Skworcu znalazłam produkt i niedługo po tym spirulina zawitała w mojej kuchni. Następnym krokiem było przeszukiwanie internetu i czytanie, czytanie, czytanie o spirulinie. Dzięki temu wiem, że ten produkt nie tylko trafi do mojego uładu pokarmowego, al... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
KasiaWeganka, 9 maja 2014 21:54:13

kiedyś robiłam sobie maseczki ze spiruliny oraz dodawalam ją do koktajli. Skończyłam jedno opakowanie i jakoś o niej zapomniałam...może pora powrócić :)

kalinas, 10 maja 2014 00:38:11

sinic jeszcze nie chodowałam, narazie algi morskie ;)

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję