Spirulina - co , jak, z czym i dlaczego?
Spirulina - co , jak, z czym i dlaczego?
Spirulina nazywana jest pożywieniem przyszłości, bogatym w witaminy, a ubogim w kalorie. Brzmi obiecująco. Pierwszy raz usłyszałam o algach w jakimś programie śniadaniowym. Jestem typem ciekawym, więc w mojej głowie narodziła się myśl "Muszę to mieć!". W sklepie Skworcu znalazłam produkt i niedługo po tym spirulina zawitała w mojej kuchni. Następnym krokiem było przeszukiwanie internetu i czytanie, czytanie, czytanie o spirulinie. Dzięki temu wiem, że ten produkt nie tylko trafi do mojego uładu pokarmowego, al... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje
Autor
BlondynkaGotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zdrowe przepisy, diety, ciekawe przepisy, zdrowe, sosy, warzywa, łatwe , ryba, ryby, dieta, wołowina, koktajle, dipy, dieta oczyszczająca, zdrowe warzywa, potrawy z ryb
Inne przepisy z Blondynka Gotuje
Dodaj komentarz
KasiaWeganka,
9 maja 2014 21:54:13kiedyś robiłam sobie maseczki ze spiruliny oraz dodawalam ją do koktajli. Skończyłam jedno opakowanie i jakoś o niej zapomniałam...może pora powrócić :)
kalinas,
10 maja 2014 00:38:11sinic jeszcze nie chodowałam, narazie algi morskie ;)
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję