Biszkopt kawowo-czekoladowy
Biszkopt kawowo-czekoladowy
Biszkopt trochę różni się od klasycznego. Jest troszkę twardszy i bardziej zbity. Wyrazisty smak czekolady, a posiekana gorzka czekolada fajnie chrupie podczas jedzenia. Pieczenie go - sama przyjemność, w całym domu cudnie pachnie czekoladą i kawą....mmm:) Idealny na spód do sernika na zimno, czy innych jogurtowców na zimno. Pewnie do wielu innych ciast będzie pasował idealnie:)Składniki:
3 duże jaja
1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej
szczypta soli
1/2 szklanki mąki pszennej
2 łyżki kakao
1/2 szklanki ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje
Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt
Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...Autor
BlondynkaGotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekoladowa, pieczenie, czekolada, ciasto, mąka, biszkopt, kakao, cukier, do pracy, ciasto biszkoptowe, ciasta biszkoptowe , sernik, sernik na zimno, serniki na zimno, ciasto na zimno, ciasto z kawą, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, sernik pieczony, fajne ciasta, biszkopt idealny, ciasto z masa, ciasto z białek , ciasta z masa, sernik na czekoladowym spodzie
Inne przepisy z Blondynka Gotuje
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję