Biszkopt kawowo-czekoladowy

Biszkopt kawowo-czekoladowy

Biszkopt kawowo-czekoladowy

Biszkopt trochę różni się od klasycznego. Jest troszkę twardszy i bardziej zbity. Wyrazisty smak czekolady, a posiekana gorzka czekolada fajnie chrupie podczas jedzenia. Pieczenie go - sama przyjemność, w całym domu cudnie pachnie czekoladą i kawą....mmm:) Idealny na spód do sernika na zimno, czy innych jogurtowców na zimno. Pewnie do wielu innych ciast będzie pasował idealnie:)Składniki: 3 duże jaja 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej szczypta soli 1/2 szklanki mąki pszennej 2 łyżki kakao 1/2 szklanki ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blondynka Gotuje

Warto przeczytać

Przepis na idealny biszkopt

Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.

Czytaj dalej...

Autor

BlondynkaGotujeBlondynkaGotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekoladowa, pieczenie, czekolada, ciasto, mąka, biszkopt, kakao, cukier, do pracy, ciasto biszkoptowe, ciasta biszkoptowe , sernik, sernik na zimno, serniki na zimno, ciasto na zimno, ciasto z kawą, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, sernik pieczony, fajne ciasta, biszkopt idealny, ciasto z masa, ciasto z białek , ciasta z masa, sernik na czekoladowym spodzie

Inne przepisy z Blondynka Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.