Wiejskie gołąbki z kaszą i cukinią Uwielbiam gołąbki pod każdą postacią, ale nie lubię monotonni w jedzeniu, więc czasami trochę sobie kombinuję. Dziś polecam Wam pyszny, wilgotny farsz mięsny z dodatkiem kaszy, cebulki, marchewki, czosnku i cukinii. Uwierzcie mi, gołąbki z tym farszem to prawdziwa petarda! Składniki: 0,5kg mielonej wieprzowiny 1 jajko 100g kaszy jęczmiennej wiejskiej 1 cebula 1 ząbek czosnku 1 mała marchew pół małej cukinii 400ml bulionu 2-3 łyżki koncentratu pomidorowego Przyprawy: s... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...