Pieczeń rzymska z jajkiem

Pieczeń rzymska z jajkiem

Pieczeń rzymska z jajkiem

Pieczeń rzymska z jajkiem Rolada z mięsa mielonego faszerowana i pieczona z gotowanymi na twardo jajkami to bardzo smaczne oraz proste w przygotowaniu danie. Zazwyczaj potrawę taką przygotowuje się na Wielkanoc, ale można też podać ją na ciepło jako danie obiadowe lub jako zimną przekąskę na przyjęciu. Pieczeń zarówno wygląda jak i smakuje rewelacyjnie.     Składniki: 1 kg wieprzowego mięsa mielonego 1 cebula 3 ząbki czosnku 4 łyżki bułki tartej 5-6 jajek ugotowanych na twardo 1 surowe jajko Przypra... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, tarta, przekąska, mielone, roladki, mięso mielone, dania obiadowe, bułki, kanapki, kanapka, wielkanoc, dania mięsne, ciasto, sałatka, sałatki, obiad, schab, szynka, przystawki, schabowe, mięsa pieczone, przekąski, jajka faszerowane , przekąski na ciepło, salatka z jajkiem, tarta na słodko, pieczeń z szynki, pieczona szynka, sałatka imprezowa, sałatka do obiadu

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.