Paszteciki-rogaliki z mięsem, idealne do barszczyku! Świetne jako dodatek do zupki albo sałatki, a także fajna opcja na imprezową przekąskę. Pyszne i łatwe w przygotowaniu paszteciki o uroczym kształcie małych rogalików, z pewnością zauroczą wszystkich gości. Polecam! Jako farsz najlepiej użyć mięsa gotowanego, ale z pieczonym lub duszonym także wyjdzie, tylko trzeba będzie dać więcej bulionu, aby nie był zbyt suchy. Mięso możemy ugotować i zmielić dzień wcześniej, aby trochę rozłożyć sobie pr... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...