Marynata do kurczaka Pachnące i rumiane mięsko drobiowa z grilla, piekarnika lub patelni. Smakuje doskonale, jest soczyste i bardzo aromatyczne, a wszystko to dzięki prostej i szybkiej w wykonaniu marynacie. Polecam! Składniki: 3-4 filety z kurczaka Marynata: 2 łyżki ostrej musztardy 2 łyżki miodu 3 łyżki pikantnego ketchupu 2 łyżki oliwy 2 łyżki sosu sojowego 1 łyżka słodkiej papryki mielonej 1 łyżka ziół prowansalskich 1 płaska łyżeczka soli duża szczypta pieprzu *** Wszystkie składniki ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...