Klopsiki z fasolką po bolońsku

Klopsiki z fasolką po bolońsku

Klopsiki z fasolką po bolońsku

Przepis na : obiad

Klopsiki z fasolką po bolońsku Rewelacyjne danie jednogarnkowe, idealne na ciepłe dni. Polecam!     Składniki: 500g fasolki szparagowej (żółtej lub zielonej) Klopsiki: 500g mielonego mięsa wieprzowego 1 czerstwa bułka namoczona w mleku 1 jajko przyprawy: sól, pieprz, majeranek, papryka słodka i ostra mąka do obtoczenia klopsików olej do smażenia Sos: 1 cebula 2 ząbki czosnku 1 puszka pomidorów krojonych 1/3 szklanki bulionu sól, pieprz, cukier, ulubione zioła 2 łyżki siekanego koperku   &nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.