Faszerowane roladki z mielonej wołowiny

Faszerowane roladki z mielonej wołowiny

Faszerowane roladki z mielonej wołowiny

Faszerowane roladki z mielonej wołowiny Kruche i soczyste zraziki, wypełnione pysznym serowo-pieczarkowym farszem i duszone w delikatnym, ciemnym sosie pieczeniowym, to pomysł na obiad idealny. Takie roladki najlepiej smakują podane z ziemniaczkami, kluskami lub kaszą i oczywiście z dodatkiem ulubionej surówki.     Składniki: 1 kg mielonej wołowiny 2 jajka pół szklanki bułki tartej 1 cebula 0,5 kg pieczarek ok 20 dkg żółtego sera typu gouda Przyprawy: sól, pieprz, majeranek, papryka słodka i ostra ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog z Apetytem

Autor

Blogzapetytem

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

roladki, kluski, tarta, pieczarki, wołowina, grzyby, bułki, surówka, placki, mięso mielone, dania mięsne, zrazy, obiad, sos pieczarkowy, jajka faszerowane , papryka faszerowana

Inne przepisy z Blog z Apetytem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.