Przepis na : obiad
Sałatka ziemniaczana która idealnie pasuje do mięs i dań grillowych. Przepyszny i bardzo prosty w przygotowaniu dodatek do różnego rodzaju grillowanych mięs. Delikatna i chrupiąca. Wszyscy zawsze sięgają po dokładkę (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: ok 600 gram ugotowanych wcześniej ziemniaków 4 jajka ugotowane na twardo 1 mała czerwona papryka 5 średniej wielkości ogórków konserwowych 1 pęczek świeżej natki pietruszki 2 jabłka typu winnego u mnie odmiana grany smith 1 płaska ły... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...