Pierś z kurczaka w cieście koperkowym

Pierś z kurczaka w cieście koperkowym

Pierś z kurczaka w cieście koperkowym

Przepis na : obiad

Pierś z kurczaka w cieście koperkowym to świetny pomysł na szybki obiad. Fajna odmiana od tradycyjnego panierowanego filetu. Kotleciki wychodzą soczyste i mięciutkie, z apetytem zajadała się nimi cała rodzina :). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka 3 jajka 1 łyżka mąki ziemniaczanej 3 łyżki mąki pszennej pęczek świeżego koperku ulubiona przyprawa do drobiu( u mnie przyprawa do złocistego kurczaka), sól, pieprz olej do smażenia (adsbygoogle = window.adsbygoogle ||... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Blog kulinarny S9.PL

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.