Drożdżowe wytrawne bułeczki (ślimaczki)
Drożdżowe wytrawne bułeczki (ślimaczki)
Przekąska dobra jako dodatek do sałatki, gdy przychodzą goście, do zabrania na wycieczkę zamiast kanapek. Na kolację, albo na drugie śniadanie. Najlepsze oczywiście są jeszcze ciepłe, ale zimne smakują też dobrze. Część zrobiłam ze szpinakiem, ale że nie wszyscy w domu są Papajami, zrobiłam też wersję z żółtym serem i szynką. Można dodać salami, suszone pomidory, oliwki, paprykę. Albo camembert i żurawinę. Takie to by mi smakowały! Muszę na chwilę zawiesić wypiekanie ciast drożdżowych, bo ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu bistro mama
Autor
bistro mama
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szpinak, ciasto, feta, ser feta, drożdżowe, śniadania, śniadanie, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, suszone pomidory, papryka, camembert, przekąska, czekolada, żurawina, kanapki, roladki, słonecznik, szynka, sałatka, kolacja, sałatki, przekąski, kanapka, ciasta z masa, sałatka z serem żółtym , salatka z serem, sałatka z serem żółtym i szynka , sałatka z serem i szynka, sałatka z szynką
Inne przepisy z bistro mama
Dodaj komentarz