Drożdżowe wytrawne bułeczki (ślimaczki)

Drożdżowe wytrawne bułeczki (ślimaczki)

Drożdżowe wytrawne bułeczki (ślimaczki)

  Przekąska dobra jako dodatek do sałatki, gdy przychodzą goście, do zabrania na wycieczkę zamiast kanapek. Na kolację, albo na drugie śniadanie. Najlepsze oczywiście są jeszcze ciepłe, ale zimne smakują też dobrze.   Część zrobiłam ze szpinakiem, ale że nie wszyscy w domu są Papajami, zrobiłam też wersję z żółtym serem i szynką. Można dodać salami, suszone pomidory, oliwki, paprykę. Albo camembert i żurawinę. Takie to by mi smakowały! Muszę na chwilę zawiesić wypiekanie ciast drożdżowych, bo ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu bistro mama

Autor

bistro mamabistro mama

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szpinak, ciasto, feta, ser, ser feta, drożdżowe, śniadania, śniadanie, ciasta drozdzowe, ciasto drożdżowe, suszone pomidory, papryka, camembert, przekąska, czekolada, żurawina, kanapki, roladki, słonecznik, szynka, sałatka, kolacja, sałatki, przekąski, kanapka, ciasta z masa, sałatka z serem żółtym , salatka z serem, sałatka z serem żółtym i szynka , sałatka z serem i szynka

Inne przepisy z bistro mama

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.