Ciasto czekoladowo-pomarańczowe (bezglutenowe)

Ciasto czekoladowo-pomarańczowe (bezglutenowe)

Ciasto czekoladowo-pomarańczowe (bezglutenowe)

Ciasto jest mocno pomarańczowe, mocno czekoladowe, mocno wilgotne.Zaskakuje smakiem i zaskakuje wykonaniem.Do ciasta należy przygotować się dzień wcześniej, ponieważ całe pomarańcze należy gotować przez dwie godziny, a następnie trzeba je wystudzić.Na drugi dzień wystarczy pomarańcze zmiksować i połączyć z resztą składników. Ciasto nie zawiera mąki. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu bistro mama

Warto przeczytać

Pomysłowe przepisy na walentynki i nie tylko

Dzień zakochanych jest obchodzony na całym świecie 14 lutego. Nazwa tego święta pochodzi od św. Walentego.

Czytaj dalej...

Odchudzający specjał z grejpfruta i pomarańczy!

Szybki koktajl odchudzający z pomarańczy i grejpfrutów.

Czytaj dalej...

Suszone pomarańcze na choinkę

Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.