Roladki z cukinii faszerowane szpinakiem i serem ricotta

Roladki z cukinii faszerowane szpinakiem i serem ricotta

Roladki z cukinii faszerowane szpinakiem i serem ricotta

Cześć Wszystkim! :) Dziś zapraszam na wegetariańskie roladki z cukinii nadziewane szpinakiem oraz serem ricotta. Do przygotowania roladek będziemy potrzebować: - 1 cukinię - 1 mały brokuł - ok. 400 g świeżego szpinaku - 100 g sera ricotta - 2 ząbki czosnku - ok. 150 g startego sera mozzarella - sól i pieprz do smaku - olej do smażenia Do przygotowania sosu pomidorowego będziemy potrzebować: - 2 puszki krojonych pomidorów - 1 ząbek czosnku - szczyptę chili - słodką paprykę oraz sól i pieprz do smaku 1. Pomidory p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bez Cebuli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.