Przepis na : obiad
Mając wolnowar często robię w nim szarpaną wieprzowinę, czyli pulled pork. Ale ostatnio chyba nam się to przejadło, bo trochę mięsa zostało następnego dnia i nikt nie miał już na nie ochoty. Wtedy mąż powiedział “może zrobisz z tego jakąś zupę?”. Czemu nie? I tak powstała zupa z szarpaną wieprzowiną, gęsta, paprykowa, lekko wpadająca w meksykańskie klimaty. Fajna alternatywa na wykorzystanie tego typu resztek mięsa. Polecam tak eksperymentować. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...