Żeberka w kapuście i winie

Żeberka w kapuście i winie

Żeberka w kapuście i winie

Przepis na : obiad

Jesień nadeszła pełną parą a z nią na nasze stoły wędrują bardziej treściwe jesienne obiady. Jednym z naszych ulubionych w tym okresie są żeberka zapiekane razem z kapustą, raz świeżą a raz kiszoną. Syte, treściwe, rozgrzewające danie, typowo polski klasyk. Zapraszam. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Majana, 3 października 2013 09:52:56

Pyszne danie, rozgrzewające i konkretne. Podoba mi się :)

Karmel-itka., 3 października 2013 10:44:24

ojooj, zjadłabym takich żebereK!

Antenka, 3 października 2013 11:25:02

żeberka w kapuście, to chyba moje ulubione:) wspaniale aromatyczne wychodzą:)

Magda, 4 października 2013 11:52:12

Potrawa zapewne smaczna, na zdjęciach wyszła też bardzo apetycznie.

Anonymous, 6 października 2013 12:55:49

Dziękuję za przepis, żeberka wyszły przepyszne. Pomieszałam kapusty - kiszoną i świeżą i dodałam pokrojone w kostkę ziemniaki. Smakowite :)Goha

Bernadeta, 7 października 2013 00:56:24

ciesze sie, pozdrawiam.

Bernadeta, 7 października 2013 00:56:54

bardzo się ciesze i polecam na przyszłość.

Bernadeta, 7 października 2013 00:57:27

moje tez szczególnie jesienią i zima.

Bernadeta, 7 października 2013 00:57:42

dziekuje bardzo.

Bernadeta, 7 października 2013 00:57:58

:) pozdrawiam.