Szybka chinszczyzna z kurczakiem w panko

Szybka chinszczyzna z kurczakiem w panko

Szybka chinszczyzna z kurczakiem w panko

Przepis na : obiad

Szybka domowa chińszczyzna to nic trudnego. Wystarczy chiński makaron, trochę orientalnych sosów, przypraw i obiad w stylu azjatyckim gotowy w kilka minut. Do mięsa używam genialnej panierka panko, którą bez problemu można już kupić w sklepach z asortymentem egzotycznym lub w dużych hipermarketach. Dzięki niej mięso jest bardzo chrupiące. Polecam. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Tradycyjne potrawy świata - Singapur

Czy zastanawiałeś się kiedyś jakie tradycyjne potrawy są przygotowane w Singapurze?

Czytaj dalej...

Autor

BernikaBernika

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, makaron, makarony, makaron po chińsku, obiad, sosy, chińszczyzna, kurczak, kurczak z makaronem, obiad z makaronem, makaron na obiad, kuchnia chińska, pierś, piersi, sos do makaronu, kurczak po chińsku, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, obiad na szybko, szybki obiad, szybki kurczak, mięso na obiad, sos do kurczaka, chrupiący kurczak, chrupiąca pierś z kurczaka

Inne przepisy z Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.