Przepis na : obiad
Kurczak że palce lizać. Bardzo często robię kurczaka na butelce piwa, jak dla mnie jest idealnym wyjściem na kurczaka jak z grilla, gdy za oknem nie ma pogody na prawdziwe grillowanie, a poza tym jest lekki bo nie smaży się na tłuszczu, a wręcz wytapia się z niego cale tłuste zło. Tym razem do jego innego smaku wykorzystałam przepis MarthySteward i posmarowałam go także domowym sosem barbecue i powiem wam w tajemnicy ze wyszedł boski. Najlepszy mój kurczak. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...od dłuższego czasu mam ochote na takiego kuraka:) koniecznie muszę sobie takiego zaserwować:)
kurczak w piwie jest świetny też kiedyś zrobiłam i nie żałuję:) pycha:)