Przepis na : obiad
Gulasz to coś co wychodzi zawsze i w czym można połączyć różne produkty, smaki i zapachy. Tym razem gulasz mięsny połączyłam z pikantnymi kiełbaskami chorizo. Fajnie się wszystko skomponowało, uzupełniło i jak zawsze nieskromnie dodam było pyszne. Użyte kiełbaski pochodzą z firmy Pekpol. Czytaj więcej » czytaj dalej...
a jakie sa te mini chorizo? bo jestem ciekawa. w Polsce ciezko kupic dobre chorizo:(
niestety z prawdziwym chorizo to ono nie ma nic wspolnego, poza tym ze sa to takie male kabanoski mocno pikantne o lekko paprykowym smaku.
Bernadetko, ostatnio chodzą mi po głowie zapomniane łazanki... Zagubiły się w myślach na chwilę, ale tymi zdjęciami i nazwą właśnie mi je przypomniałaś:). Chorizo jadłam tylko daleko stąd..., a w Polsce jeszcze nie spotkałam.Pozdrawiam Cię serdecznie!Ewelina
Bardzo ciekawy pomysł. Nie wpadłabym na coś takiego. No i wygląda zachęcająco, w sam raz na coraz chłodniejsze dni.Pozdrawiam,Paulina.