Przepis na : obiad
Czy piekliście kurczaka w cydrze? Jeśli nie, to jest to danie dla was, idealne soczyste kawałki kurczaka w lekko kwaskowatym jabłkowym sosie, z pieczonymi warzywami. Polski cydr sprawdza się nie tylko w słodkich wypiekach, czy jak aperitif ale jako idealny dodatek, składnik obiadu. Danie proste, jednogarnkowe, niewymagające dużej uwagi, czyi idealne. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...Kolejny przepis z Twojego bloga, który czeka w kolejce do wypróbowania! :)Pozdrawiam :)
Kurczaka też można natrzeć odrobiną musztardy na początku - skruszeje.To mnie zainspirował do zrobienia wątróbki w cydrze z jabłkami i cebulą. Dzięki!
Wypróbowany i jestem zachwycona! <3A dzisiaj znów odchudzone ciasto marchewkowe... nie mogę się doczekać, aż wypróbuję! :DPozdrawiam, polecam i same cukierki i ciasteczka, mniam!! :)