Przepis na : obiad
Macie takie zupy które powstają pod wpływem chwili, czy tego co akurat znajduje się w lodówce? Bo ja tak i to często. Ta zupa właśnie tak powstała. Otwarta puszka ananasa aż się prosiła, żeby coś z nią zrobić. Do tego napoczęta soczewica i samotna puszka mleczka kokosowego. To musiało zostać wykorzystane. I tak powstała pyszna, egzotyczna zupa. I na pewno do powtórzenia. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...