Jedliście kiedyś kiszone rzodkiewki? Nie? To musicie koniecznie to nadrobić. Ja wiem że Polacy kochają kiszone ogórki i kapustę, ale nie tylko te warzywa można kisić. Tak naprawdę kisić można prawie wszystko, a warzywa dzięki procesowi fermentacji są pełne witamin, szczególnie witaminy C, regulują nasze trawienie, ułatwiają usuwanie toksyn i mają wiele innych wartości dla naszego organizmu. Tak więc koniecznie zakiście w weekend rzodkiewki i uwierzcie mi, że je pokochacie tak jak małosolne latem. Polecam. Czytaj w... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...