Przepis na : obiad
Pyszny karczek pieczony metoda najprostsza na świecie, czyli na soli. Nie trzeba go przyprawiać do tego wytapia się z niego duża część tłuszczu i wsiąka w sol. Karczek jest aromatyczny, kruchy, soczysty, z fajna, musztardowa skorupka. Robię go od kilku lat jak tylko go zobaczyłam na Galerii Potraw. Co do mojej skorupki to troszeczkę mi się za bardzo podrumieniła, cóż chwila nieuwagi i tak jest, ale jak będziecie sobie pilnować to wyjdzie wam idealnie. A zdjęcia mało udane bo rodzina głodna przy stole s... czytaj dalej...
tez go robię co tu dużo mówic prosto, praktycznie bez pracy no i smacznie ;)))
naprawdę zacny mięsa kawałek :) aż żal, że jutro niedziela i w dodatku Zielone Świątki i wszystko pozamykane bo chciałoby się zrobić ;) ale co się odwlecze to nie uciecze:) dzięki świetny przepisxoxohttp://livingwithpepe.blogspot.com/