Chłodnik z botwinki i awokado

Chłodnik z botwinki i awokado

Chłodnik z botwinki i awokado

Pierwsze ciepłe dni nastały, a z nimi w sklepach pojawiła się pierwsza botwinka. Idealna na najlepszą i najpiękniejszą polską zupę czyli chłodnik. Połączyłam ją z awokado, ogórkiem i rzodkiewką. Lekka, pełna warzyw, aromatyczna. Wraz z nią czekam na lato. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Majana, 1 maja 2014 00:56:26

Ciekawy pomysł i jak ładnie wygląda :)

Anonymous, 12 czerwca 2014 16:48:06

Ja wczoraj zrobiłam tylko bez avokado bo mi nie dojrzało i wyszedł przepyszny, palce lizać!

Plombinka, 12 czerwca 2014 22:00:34

A czemu botwinka bez liści?

Bernadeta, 12 czerwca 2014 22:06:29

bo ja akurat tę zupę wolę bez liści, liście używam do sałatki albo gołąbków. ale można dodać i liście.