Chałka pleciona poszóstnie

Chałka pleciona poszóstnie

Chałka pleciona poszóstnie

Przepis na : śniadanie

Niniejszym postem chce Państwa namówić na pieczenie swoich własnych chałek i to nie tylko od święta jak Wielkanoc ale także na co dzień  Okazuje się ze przygotowanie takiej pysznej, domowej, maślanej chałki wcale nie jest trudne ani pracochłonne, nawet jeśli musimy zapleść ja w warkocz z 6 kawałków. A smak jest o niebo lepszy od tych kupnych. Poniżej znajdziecie linki do idealnych instrukcji jak to dokładnie zrobić, dzięki czemu zaimponujecie nie tylko sobie, ale rodzinie i znajomym a wasze niedzielne śniadani... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Tapas de Colores, 29 marca 2013 07:51:46

jak u Ciebie światecznie na blogu! Chałka przepięknie wyrosła, podziwiam Cię za cierpliowość

Qchenne-inspiracje, Małgosia , 29 marca 2013 10:10:28

Bardzo smakowicie wygląda :)

bistro mama, 29 marca 2013 11:36:25

Podziwiam za umiejętność wykonania tak pięknego splotu :)))) Pozdrawiam!

Izaa, 29 marca 2013 17:13:39

idealnie wygląda :))

Roz Airad, 29 marca 2013 21:10:43

wygląda cudownie ;D

Bernadeta, 31 marca 2013 01:09:23

dziękuję:)

Bernadeta, 31 marca 2013 01:09:37

dziękuję i życzę wesołych świąt!

Bernadeta, 31 marca 2013 01:09:58

dziękuję milo mi.

Bernadeta, 31 marca 2013 01:10:15

dziękuję :)

Bernadeta, 31 marca 2013 01:10:48

dziękuję i to naprawdę nie jest trudne. pozdrawiam.

Garnkomania, 2 kwietnia 2013 18:33:00

rozbroiła mnie ta chałka...piękna jest, taka zgrabna...mmm

ugotujmyto.pl, 3 kwietnia 2013 17:23:38

Wooow:)! Ale piękna ta chałka...idealna!

Bernadeta, 5 kwietnia 2013 01:09:51

dziekuje bardzo.

Bernadeta, 5 kwietnia 2013 01:10:11

dziekuje bardzo.

Moja Galeria Smaku, 15 września 2013 21:02:55

Przepiękna!

Bernadeta, 16 września 2013 00:06:56

dziekuje bardzo.