Boczek z grilla

Boczek z grilla

Boczek z grilla

Przepis na : obiad

Lato rozpoczęte a z nim sezon grillowy. Jednym z naszych ulubionych mięs oprócz karczku jest boczek. Zrobienie go na grillu ma te zaletę ze boczek maksymalnie się wytopi i nie będzie taki tłusty jak po zwykłym upieczeniu, za to będzie mięsny i soczysty. Polecam pieczenie mięs w całości są niezwykle soczyste i aromatyczne. Idealny na ciepło i zimno. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bernika - moj kulinarny pamietnik

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Wiewióra, 1 lipca 2013 10:33:17

ale pyszny kawał mięcha!!!

Elficzna, 1 lipca 2013 13:32:03

jezu ale ślinka cieknie...pycha!!!!!

Klaudia, 1 lipca 2013 13:57:42

Aż mi ślinka cieknie, piękny ale musi mieć aromat :)

Ewelina Md, 1 lipca 2013 20:10:24

Wygląda bardzo smakowicie :) zapraszam do mnie http://gotoweprzepisy.blogspot.co.uk/

Izabela, 1 lipca 2013 23:26:31

Ale pyszności, jak się na to patrzy to ma się ochotę zjeść wszystko

livingwithPEPE Pepe Seter, 2 lipca 2013 01:27:40

23:26 i się człowiek ślini do monitora:) Nieładnie:) Wygląda cudownie! Wczoraj jedliśmy ziemniaki ze skwarkami z boczku i zsiadłym mlekiem, ale widzę że boczek będzie jeszcze w tym tygodniu grany:) Świetny przepisxoxohttp://livingwithpepe.blogspot.com/

Izaa, 2 lipca 2013 10:10:13

Ty to potrafisz kusić :)

Bernadeta, 7 lipca 2013 23:07:13

:) milo mi, lubimy boczek w każdej postaci.