Przepis na : obiad
Lato rozpoczęte a z nim sezon grillowy. Jednym z naszych ulubionych mięs oprócz karczku jest boczek. Zrobienie go na grillu ma te zaletę ze boczek maksymalnie się wytopi i nie będzie taki tłusty jak po zwykłym upieczeniu, za to będzie mięsny i soczysty. Polecam pieczenie mięs w całości są niezwykle soczyste i aromatyczne. Idealny na ciepło i zimno. Czytaj więcej » czytaj dalej...
Wygląda bardzo smakowicie :) zapraszam do mnie http://gotoweprzepisy.blogspot.co.uk/
23:26 i się człowiek ślini do monitora:) Nieładnie:) Wygląda cudownie! Wczoraj jedliśmy ziemniaki ze skwarkami z boczku i zsiadłym mlekiem, ale widzę że boczek będzie jeszcze w tym tygodniu grany:) Świetny przepisxoxohttp://livingwithpepe.blogspot.com/